2014. február 24., hétfő

 4. rész
"Elit bohócok"




     Lea autószirénára ébredt. Megnézte az óráját, 7 van. Kikecmergett az ágyból és a fürdőszobába ment. A tükörbe meredve elförmedt , a haja kócos volt, karikák a szeme alatt. Forró vizet engedett magára a zuhanyban. Majd fogat mosott és megfésülködött. Ruhának egy bő szárú farmert választott. Egy barna övvel, felülre pedig egy virágmintás hosszú ujjú pólót.Összepakolt a táskájába és ránézett az órarendjére. Az első óra 9-kor kezdődik, gondolta.
     Lerohant a lépcsőn , Mary még bizonyára aludt, ugyanis nem halott semmi neszt. Felkapott egy almát, magára vette a fekete kabátját és kilépett az ajtón. Halkan zárta be maga mögött nehogy felébressze a nagyiját. Metróval ment az egyetemre. Amikor odaért egy ismerős arcot pillantott meg. A pincérlány volt a kávézóból. Nem köszöntek egymásnak , Lea próbált inkább nem rá nézni. Bement oda ahol az órája volt. Egy tánc terem volt, tükrökkel és balett rudakkal. Az óra nagyon tetszett a lánynak minden jól ment neki.Mikor készült hazamenni megint meglátta Amandát . Úgy döntött most már odamegy hozzá élvégre is
nem maradhat örökre barátok nélkül.
-Szia!-lépett oda hozzá.
-Ó heló!-Köszönt kicsit bizonytalanul Amanda.
-Te voltál tegnap a pincérnő aki kiszolgált a kávézóban.-Segítette ki Lea ahogy meglátta a másik lány arckifejezését.
-Ja igen Matt Parker csaja.
-Az.
-Szóval akkor ti most jártok?-kérdezett rá Amanda.
-Nem is tudom......
-Vigyázz vele-Vágott a lány szavába Amanda.
-És mégis miért?-Most már Leának kicsit felment az agyvize.
-Csak úgy mondom. Igazából Brooke miatt. Együtt jártam velük gimibe és tudod ők voltak a nagymenők mi a többiek csak "elit bohócoknak" hívtuk őket.-Idéző jelet mutatott a kezével.
Amanda a szőke haját ma kontyba fogta.  Fekete bakancs volt rajta , feszes farmerral és egy kék póló rajte egy bőrdzsekivel. Lea azt gondolta , nem nagyon kedvelheti a lány. Vagy lehet , hogy ő egyszerűen ilyen.
     Lea épp mondani akart valamit , mikor valaki Amanda nevét kiáltotta. Egy egészen tejszőke hajú fiú rohant feléjük. Míg Amandának a haja az aranyszőke világosabb és sötétebb árnyalataiban pompázott, ennek a fiúnak egészen világos volt.
Bő farmer volt rajta és egy egyszerű fekete póló. Odaérve hozzájuk Lea látta a zöld szemét és , hogy tiszta festék. Nem sokkal volt magasabb nála. Lea nem számított egyáltalán magasnak a 165 centijével. Amanda mellett aki lehetett vagy 180 cm nagyon kicsinek érezte magát.
Ez a fiú olyan 170 cm körül lehetett. Elég esetlennek tűnt.
-Mit akarsz Justin?-Förmedt rá Amanda.
-Csak azt akartam , hogy nem láttad Ms. Darcyt?Most lett kész a pályázatra a képem.
-Nem, nem láttam bocs.
-Oké azért köszi. Ő ki?-Nézett Leára.
-Ő .....-Amanda próbálta bemutatni őket egymásnak de nem igazán sikerült neki.
-Lea Holmes. -Nyújtott kezet Lea.
-Justin Green. Örvendek.-A fiú alig látszott  16 évesnek. Aranyosan mosolygott. Lea nem értette miért ilyen bunkó vele Amanda.
-Én is.-Eresztett el egy mosolyt a lány.
-Na jó Justin menj a dolgodra.-Na ez már tényleg túlzásnak érezte Lea. De a fiú csak intett egyet és már el is tűnt.
-Bocs...Miatta.
-Kedvesnek tűnt és nem értem miért bánsz így az emberekkel.
-Hogy így?
-Ha nem tudod inkább el sem mondom.
-Rendben.-Úgy tűnt Amandát nem igazán érdekelte.
-De mesélhetsz Mattről és az "elit bohócokról". -Mutogatott már Lea is. Erre a másik lány elmosolyodott.
-Gyere menjünk el a kávézóba. -Ezzel kimentek és a tegnapi Mattel megtett útvonalon mentek tovább. Szép idő volt a télhez képest. Sütött a nap és mintha madarak csiripeltek volna.
-Szóval öten voltak az elitek Matt, Brooke, Daniel , Céline és Harry. Harry és Céline elmentek a városból csak ők hárman maradtak. Persze több gazdag kis....-itt megált de aztán rögtön folytatta.-volt a suliba, de ők voltak az úgymond falkavezérek. Vágod?
Lea bólintott és odaértek a kávézóhoz. Bementek és leültek , hogy Amanda tovább mesélhessen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése